Opslagstavlen

VIL DU HJÆLPE ELEVRÅDET I GANG MED SPILLEKLUBBEN ?

'Som elevråd vil vi gerne tage ejerskab og styrke fællesskabet på Munkebo Skole - og vi gør vores bedste for at give alle elever en så god skoledag som muligt...

Vi vil som elevråd give et tilbud om at deltage i en spilleklub tirsdag ogtorsdag i første pause. Spilleklubben går ud på at samle elever på kryds ogtværs af årgange og hygge sig i hinandens selskab, om man er stor eller lille, dreng eller pige. Vi dyrker det sociale fællesskab, og derfor bliver mobilen ikke tilladt i spilleklubben, og skal derfor indleveres i en kasse ogblive der under hele pausen. Ideen om denne spilleklub er faldet i god jord, men vi har brug for jeres hjælp til at stable det på benene. For uden spil bliver der ingen spilleklub! Så hvis I derhjemme ligger inde med nogen spil, der ikke bliver brugt, så kom og indlever dem på skolens kontor, så andre kan få glæde af dem. Det eneste vi kræver, er at spillet er intakt.

Her er nogle spilønsker fra eleverne.
    - Skak
    - Stratego
    - Kortspil
    - Matador