MOD - FÆLLESSKAB - VILJESTYRKE - EJERSKAB

Rebecca Lowe Danekilde den 29-01-2016
    Hermed vinterferiekatalog med de aktiviteter der tilbydes i uge 7.

Helle Svansø

Fritidsvejleder

Projekt Plads Til Alle

Tina Nygaard den 28-01-2016
    GOD TRAFIKADFÆRD
    Så er skoleuge 5 afsluttet. Vi har guidet i god trafikadfærd hver morgen - og der, hvor der har været 'et problemfelt' har I som forældre taget godt imod anvisningerne...Vi laver jo ikke fejl og regelbrud med vilje! OG eleverne kører faktisk pænt; både på cykel og løbehjul - og dejligt at se så mange med hjelm. MEN der er for mange elever, der cykler UDEN LYS...det må være en forglemmelse, så tjek lige jeres eget barns cykeludstyr igen. Selvom de lyse morgener er ved at være der, bliver det altså mørkt på et tidspunkt...Vi passer på vores børn i trafikken!

..og hvordan var det nu lige med de ANVISNINGER:
    * Undlad at parkere ved hjørnet af Mosekrogen for at sætte dit barn af;
       dette gælder også på Fjordvej.
    * Du må ikke holde for afsætning ved vores hovedindgang; kør ind på en P-plads og sæt dit barn af.
    * Respekter hajtænderne ved 'Kiss and ride'.
    * Vis overskud og giv plads til hinanden ved udkørsel fra både 'Kiss and ride' og skolen
       - jo flere biler, der kommer væk fra skolen, jo bedre plads er der til de næste...
    * Fodgængere skal bruge gang- og cykelsti. Og det gælder selvfølgelig også cyklister;
      der er ikke cykelsti langs indskolingsbygningen.

- Og en stor opfordring til at overveje, OM det nu er nødvendigt at køre dit barn
      helt i skole hver dag  - Er der ikke noget med, at sunde
     børn cykler..?!

Marlene Motzkus Andersen den 04-01-2016
    Sneregler

Skolens elevråd har arbejdet med skolens sneregler, måske er vi heldige at den kolde vind fra øst bringer lidt sne med sig.
    I vedhæftede finder I gældende sneregler for Munkebo Skole.

Tina Nygaard den 10-09-2015
    Vi har TRADITIONER PÅ MUNKEBO SKOLE
    ...fordi fællesskabet har betydning - og fordi dannelse og uddannelse
    går hånd i hånd!