MOD - FÆLLESSKAB - VILJESTYRKE - EJERSKAB

Rebecca Danekilde Kiel den 27-09-2016

Kerteminde Amatørteaters Dramaskole "KAT".

Dramaskolen tilbyder undervisning

Mandag 16.00-17.30  for aldersgruppen 6-10 år. Lærer Hansy Mouritsen

Tirsdag 16.30-18.30 for aldersgruppen 11 år og op efter. Lærer Iben Hansen

Nærmere information og tilmelding til:  gstenbaek@gmail.com     tlf. 61339596

Eller se KATs hjemmeside :    www.kertemindeamatoerteater.dk

Rebecca Danekilde Kiel den 23-09-2016

KONCERT

Lørdag d. 1. oktober kl. 14

Familiekoncert: Cocossa – dansemyggens odyssé

Dansemyggens Odyssé er en medrivende musikfortælling, der giver børnene lyst til at digte videre på melodierne og historien efter koncerten. Cocossa har skrevet en charmerende og fantasifuld fortælling om venskab, egoisme og sammenhold – tilsat 11 nyskrevne sange, der er iørefaldende og lette at synge med på. Musikken kommer rundt om både tango, bossanova, swingjazz og blues.

Koncerten er GRATIS, når entréen er betalt eller hvis du har årskort

Fjord&Bælt, Margrethes Plads 1, Kerteminde, T 6532 4200

Tina Nygaard den 20-09-2016
    HUSK AT PARKERE I OVERENSSTEMMELSE MED FÆRDSELSREGLERNE
    Kære forældre...En meget venlig (!) opfordring til at de af jer, der sætter børn af på Mosekrogen og Mosevangen, om at overholde færdselsreglerne. Vi har modtaget nabohenvendelser om meget uhensigtsmæssig bilistadfærd. Vær god rollemodel for dit barn; også på travle morgener;) OG hvis ikke dit barn kan cykle eller gå, har vi en fint fungerende 'kiss- and goodbye'-afsætningsplads foran vores indskolingsbygning.
    Tina Nygaard den 12-09-2016
    PSST...Vidste du, at...Munkebo Skole nu officielt er på Facebook. Du skal finde siden, der hedder 'Munkebo Skole - mellem nor og fjord'. Og velkommen til den nye platform.

Rebecca Danekilde Kiel den 08-09-2016
    Program fra kulturskibet :)
    Se vedhæftet.