• Fjordvej 162, 5330
  • munkeboskole@kerteminde.dk
    Birgitte Nørrelund den 21-09-2014
    Skolebyggeri
    I morgen, mandag d. 22.09.14, bliver licitationsresultatet gennemgået på Munkebo Skole og så er vi meget tæt på første spadestik.
    Den nye indskolingsbygning bliver endeligt overdraget d. 22.06.15, men jeg forventer, vi allerede fra 10.06.15 står med et næsten færdigt resultat.
    Efterhånden som byggeriet skrider frem, vil vi naturligvis, løbende, begynde at flytte ind, idet vi har som mål, at alle vore elever skal nå at rykke ind i de nye lokaler før sommerferien.
    Det betyder koordinering og fleksibilitet, men også spænding og glad forventning om alt det lækre nye, der venter os.

Venlig hilsen Birgitte Nørrelund
    Pernille Hessellund Svendsen den 19-09-2014
    Elevrådet har holdt deres første møde - det var nogle motiverede unge, fedt!

Julie Anderskov Pedersen 9.c er blevet valgt til formand og Klara Hector Brink 6.c, blev efter kampvalg mod Agnes 4.c, næstformand.

Vi glæder os til at komme i gang med diverse opgaver.

Pernille.
    Rebecca Lowe Danekilde den 18-09-2014
    Stillingsopslag til orientering.
    Tina Nygaard den 17-09-2014
    BEKYMRENDE CYKELKØRSEL TIL AFDELING FJORDVEJ
    På Munkebo Skole er vi rigtigt glade for at vi og I bruger cyklen som transportmiddel, fordi det på alle måder er sundt og gi'r god energi til læringssituationen....bliv ved med det! MEN - på baggrund af forældre- og nabohenvendelser om farlig kørsel, henstiller vi til, at alle forældre tager et tjek af og en snak med børnene og de unge om 'GOD CYKELADFÆRD':

* Man følger færdselsreglerne:
       - ser sig for og  rækker hånden ud, når man drejer
       - anvender cykelstierne og respekterer hajtænder og stop-linjer
       - ikke kører mere end to ved siden af hinanden og kun når man kører 'pænt'

*Man viser hensyn over for andre trafikanter
       - det gør man ved at være opmærksom i trafikken

Færdselsregler er lavet for at passe på os alle sammen, så STOP OP og tænk dig om - og lav om på de dårlige vaner;)
    Tina Nygaard den 16-09-2014
    KENDER DU PILEHYTTEN?
    Pilehytten er et værested for dig og dine venner, hvis I er 13 år eller derover.
    Der er et tag over hovedet, 4 sofaer, fællesskab, saft, te, kaffe, kage og frugt og åbent hver mandag fra kl 19.00 – 22.00 Udenfor er der, den lille skov, natur, boldbaner og bålplads.

Der er fast 2 voksne i hytten, - og så er der alle jer, som har lyst til at komme og tjekke det ud, enten alene eller sammen med en ven, ALLE er velkommen.

I kan se mere om PILEHYTTEN på facebook Pilehytten, Kerteminde Kommune.
    Pilehytten ligger til højre, bag MIC (Munkebo Idræts Center) i lysningen ved de små
    boldtræningsbaner. Hilsen Jesper, Rikke og de andre voksne i Pilehytten.

Rebecca Lowe Danekilde den 15-09-2014
    Holger Danske festival på Nyborg Slot 4. oktober 2014. Se vedhæftet.
    Birgitte Nørrelund den 10-09-2014
    Skolebyggeri og cykelsti....
    Kære alle.
    Der prikkes til mig fra alle sider (både forældre, politikere og forvaltning).....om at informere om byggeprojektet og cykelstien.
    Jeg afventer datoer på spadestik og slutdato, som jeg naturligvis melder ud, så snart jeg hører det! Men....starten bliver omkring efterårsferien og slutresultatet omkring 15.06.15.
    Cykelstien er der også budgetteret til, så vi har meget at glæde os til i Munkebo.
    I vil, løbende, blive informeret under hele projektet og vores hjemmeside blive fyldt med billeder fra processen.
    Børnene vil også, på forskellig vis, blive indviet i forløbet.
    Venlig hilsen Birgitte
    Tina Nygaard den 24-06-2014
    INFO OM SKOLEREFORM
    Kære elever og forældre. Sommerferien venter lige om hjørnet - og i august begynder en ny skolevirkelighed med indførelsen af skolereformen. Og hvad betyder det for os? Læs i 'miniguiden' i medsendte bilag (filer), hvor I kort kan få et overblik over indholdet. Herudover vil I - forældre - , når skoleåret er gået i gang, blive inviteret til opfølgende møde om 'virkeligheden med reformen' på Munkebo Skole. Vi glæder os til at være med til at lave en endnu bedre folkeskole!

A DIFFERENT SCHOOL IN DENMARK - What's new?
    Follow this link to find a movie and information in other languages.
    We're pleased to be a part of making an even better school for our students!

• 23-09-2014
    Skole/hjem-samtaler i 5A · 5A