• Fjordvej 162, 5330
  • munkeboskole@kerteminde.dk
    Tina Nygaard den 11-08-2014
    VALGHOLD for udskolingselever
    Som noget nyt i skolereformen skal alle elever i 7.-9. klasse have 'valgfag' i år,
    hvor det tidligere kun var obligatorisk for elever i 7. kl. og de elever, der ikke havde tysk.
    Nu skal alle have tysk OG valgfag.  På torsdag d. 14. august kl. 13.30-14.00, bliver udskolingseleverne præsenteret for, hvilke valgfag der bliver udbudt på Munkebo Skole. Herefter har eleverne en uge til - sammen med forældre - at foretage 'valget'.
    SE DE MANGE SPÆNDENDE VALGFAG I BILAGET
    Valgfagene begynder torsdag d. 4. september; indtil da har eleverne fri i valgfagsmodulet om torsdagen.
    Rebecca Lowe Danekilde den 03-07-2014

Nyt skoleskema? Nye bustider!

Den 11. august får lokalbusserne i Kerteminde Kommune nye køreplaner, som er tilpasset de nye ringetider på skolerne. I kan allerede nu se de kommende ændringer her
    http://fynbus.dk/find-din-rejse/kommune,440. De nye køreplaner vil være tilgængelige på nettet i uge 29.

Tina Nygaard den 24-06-2014
    INFO OM SKOLEREFORM
    Kære elever og forældre. Sommerferien venter lige om hjørnet - og i august begynder en ny skolevirkelighed med indførelsen af skolereformen. Og hvad betyder det for os? Læs i 'miniguiden' i medsendte bilag (filer), hvor I kort kan få et overblik over indholdet. Herudover vil I - forældre - , når skoleåret er gået i gang, blive inviteret til opfølgende møde om 'virkeligheden med reformen' på Munkebo Skole. Vi glæder os til at være med til at lave en endnu bedre folkeskole!

A DIFFERENT SCHOOL IN DENMARK - What's new?
    Follow this link to find a movie and information in other languages.
    We're pleased to be a part of making an even better school for our students!

Rebecca Lowe Danekilde den 26-06-2014
    Til orientering.

Vedhæftet filer er præsentation af Munkebo Skole, SFO Nordstjernen samt oplæg af Jens Møller Andersen. Det er oplæggene fra mødet med forældre til de kommende børnehaveklasser 03.06.2014.