FÆLLESSKAB - MOD - EJERSKAB - VILJESTYRKE

Velkommen til Munkebo Skole

Tina Nygaard den 29-01-2015
    MIDTVEJSEVALUERING AF SKOLEREFORMEN - i et forældreperspektiv.
    Kom og vær med til at evaluere skolereformen!
    Skolereformen har nu været under implementering i ca. ½ år, og den har fået sin særlige form på Munkebo Skole. Hvad har tankerne bag det været, og hvordan er det indtil videre gået? Det vil vi gerne diskutere med I forældre for at få konstruktive inputs til, hvordan der kan arbejdes videre med reformen, så den i så høj grad som muligt kommer vores børn og deres skolegang til gode. Så kom til vores midtvejsevaluering af skolereformen torsdag d. 5. februar kl. 19 på  Munkebo Skole afdeling Fjordvej!

KH
    Eva, skolebestyrelsesformand

NB - der er ingen tilmeldingskrav, bare mød op;)

Rebecca Lowe Danekilde den 22-01-2015
    Vinterferie aktivitieter - se vedhæftet :)
    Tina Nygaard den 08-01-2015
    SKOLEBYGGERI OG SKOLEVEJ: INGEN ADGANG TIL SKOLEN AD CYKELSTIEN VED MOSEKROGEN

Af sikkerhedsmæssige årsager i forbindelse med arbejdskørsel til og fra byggepladsen på Fjordvej, aflukkes cykelstien ved Mosekrogen fra mandag d. 12. januar og resten af byggeperioden. Det betyder, at elever, der plejer at benytte denne adgang til skolen nu skal køre - eller gå - en omvej for at komme i skole: De skal i stedet for ad Mosevangen og benytte adgang til Fjordvej ad sti v. P-plads ved MIC eller lyskrydset. Vi henstiller kraftigt til, at dette overholdes.

Ligeledes vil fortovet ved skolens matrikel afspærres; der vil være skiltning, der henviser til at benytte det modsatte fortov.

Hjælp os med at passe på hinanden: Overhold retningslinjerne - og husk at få lys på cyklen og refleks på dig, så cyklister og fodgængere kan ses i den meget mørke tid. Og ´vi anmoder bilister om at være særligt påpasselige og opmærksomme. AFSÆTNING OG OPSAMLING AF BØRN PÅ SHELLTANKEN. Tak for hjælpen!

Ingen aktuelle nyheder