FÆLLESSKAB - MOD - EJERSKAB - VILJESTYRKE

God Sommer til alle - Billeder fra sidste skoledag og 9. årgangs dimission

Buskørsel:
    Der er flere forældre, der i disse dage har henvendt sig til SFO, for at høre om mulighed for transport til skolen. Vi følger de gængse regler for befordring til og fra skole.
    Er der tvivl om, hvorvidt jeres barn er berettiget til fri befordring, bedes I kontakte sekretær Marianne Ernst Christensen, enten her på intra eller på: mec@kerteminde.dk. Marianne er tilbage på arbejde igen d. 04.08.15, hvor hun vil besvare jeres evt. mails.
    Skolevej/ cykelsti:
    ....Og så kan jeg yderligere tilføje denne mail-meddelse fra kommunen:

Til Birgitte og færdselskontaktlæreren.

Kerteminde Kommune bygger nu på ny cykelsti langs Bycentervej, og foreningen Munkebo Multipark bygger ny bypark i mosen i hele  2015.

Det er store anlægsopgaver, som giver meget tung trafik med mange lastbiler og store arbejdsmaskiner,  især ved krydset Mosevangen/ Bycentervej. Det vil give utryghed for børnene til og fra skole i en lang periode.

Vi vil derfor gerne bede jer om, at  I opfordrer elever og forældre, til at passe på ved gang og cykling på vejene omkring hallen. Anbefal gerne jeres forældre (fx via forældreintranet), at det er en god ide,  at de øver skolevejen med børnene. Det kunne også være en god ide, at færdselskontaktlæren tager fat i emnet i skoletiden.

De firmaet, der udfører arbejdet er opmærksomme på, at det er skoleveje, og at de skal passe ekstra på ved kørsel til og fra områderne.

Vi forventer ikke, at arbejdet får betydning for skolebuskørslen.

Vi vil holde jer løbende orienteret undervejs.

Winnie  Lund
    Projektmedarbejder,
    Erhvervsafdelingen
    Kerteminde Kommune

Kære alle.
    Som John fra skolebestyrelsen har skrevet til jer, så er vi opmærksomme på elevernes cykelvej til skolen. Vi skal selvfølgelig sikre, at alle vores elever kan komme sikkert i skole, og også have tænkt i løsningsmodeller, hvis stien ikke er helt klar.
    Vi, John og jeg, holder derfor møde med Birthe Trabjerg-Madsen, afdelingsleder i Park og Vej, næste fredag.
    Efter mødet vil vi orientere jer nærmere om tidsplan m.m.

Venlig hilsen Birgitte
    Birgitte Nørrelund den 29-07-2015
    SFO ER KLAR PÅ MANDAG TIL AT MODTAGE BØRNENE PÅ FJORDVEJ!
    Enkelte håndværkere arbejder lidt endnu, før vi er helt færdige med nybyggeriet på Fjordvej. Det bliver dog ikke noget problem - der er plads til alle.
    Så......vi er klar......på gensyn.
    Birgitte Nørrelund den 27-07-2015
    Brev fra John fra skolebestyrelsen, vedr. cykelsti til Munkeb Skole.
    Birgitte Nørrelund den 03-07-2015
    Kære alle.
    Nyt fra skolelederen - se skolens hjemmeside: www.munkeboskole.dk
    God sommer.
    Bedste hilsner Birgitte
    Tina Nygaard den 09-06-2015
    NY SKOLE - NYE TRADITIONER
    Nu har vi været et par år undervejs med at finde frem til, hvilke traditioner, vi gerne vil have som bærende for Munkebo Skole.  Samtidig  har skolereformen med 'Åben Skole' åbnet dørene til en ny samarbejdsplatform, som vi fortsat afsøger mulighederne i. Vi er altså stadig undervejs. Vi udsender her vores 'Sådan gør vi! - traditioner på Munkebo Skole', så I både som elev og forældre kan se det samlede billede af lærende, udviklende og fællesskabsskabende traditioner, som vi for alvor går i luften med fra næste skoleår. Det er så det, vi gør - indtil vi finder på at gøre noget andet;)
    Jesper Kristensen den 30-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
    - See more at: http://www.itslearning.dk/nu-udruller-vi-nyt-mobilsite-og-ny-app-til-foraeldreintra#sthash.mVJ1jA45.dpuf