MOD - FÆLLESSKAB - VILJESTYRKE - EJERSKAB

Rebecca Danekilde Kiel den 23-08-2016
    Søndag den 11. september er det Fjordens Dag – med et nyt program og flere kvalitetsaktiviteter til børn end nogensinde før.

Her har I et link til programmet:

Tina Nygaard den 16-08-2016
    HUSK AT SÆTTE X I KALENDEREN - vi holder skolefest torsdag d. 15. september kl. 17.00- 20.00 - og temaet er 'Høstfest'!
    Marlene Motzkus Andersen den 09-08-2016
              Til skolens forældre og andre interesserede

Velkommen til en temaaften med overskriften "Forældre til ordblinde børn"

Tirsdag d. 6. september kl. 18.30-21.30
    Forhallen Munkebo Skole

Denne aften er et samarbejde med AOF, i den vedhæftede fil finder I programmet samt link til tilmelding.

Bemærk at deltagelse er gratis men tilmelding nødvendig af praktiske hensyn.

Med venlig hilsen Marlene Andersen
    Tina Nygaard den 09-08-2016
    SKOLEBESTYRELSEN har i aftes konstitueret sig med Christian Bonde Wejergang som formand og Mette Elmose som næstformand. På medsendte bilag kan I se, hvem af bestyrelsesmedlemmerne, der er kontakt til hvilke årgange. I løbet af august vil der blive afholdt ELEVRÅDSVALG;det 'gamle' elevråd mødes i morgen for at aftale procedurer omkring valget og rammer om det kommende års arbejde. Lærer Anders Jensen er tovholder i elevrådet i det kommende skoleår.