FÆLLESSKAB - MOD - EJERSKAB - VILJESTYRKE

Velkommen til Munkebo Skole

Tina Nygaard den 03-03-2015
    GOD ADFÆRD OG TRIVSEL I FÆLLESOMRÅDERNE PÅ FJORDVEJ
    Vi har haft brug for - sammen med Elevrådet og en årgangsrepræsentant - at lave nye 'Rammer og regler' for vores fællesområder, for med disse at skabe bedre trivsel for alle i frikvarterne. Disse er præsenteret for mellemtrinnet i uge 9 og bliver for udskolingen fredag d. 6.-3. Temaet i dette har været 'Vi passer på fællesskabet' - og så er øvelsen, at alle nu skal øve sig i at agere indenfor rammerne - og som god kammerat hjælper man hinanden. De nye 'rammer' er synliggjort i områderne, så alle kan blive mindet om hvordan er det nu, det er.

Medsendt dette opslag er også et bilag om 'Guide til god mobiladfærd', som angiver inden for hvilke rammer, eleverne anvender mobiltelefon på skolen; dette i overensstemmelse med skolebestyrelsens beslutninger på området.
    Rebecca Lowe Danekilde den 22-02-2015
    Vi søger en ejendomsservicemedarbejder eller serviceteknikker til serviceteam Munkebo-Holmen - se vedhæftet!

Vh Rebecca
    Rebecca Lowe Danekilde den 15-02-2015
    Info til forældrene vedr. fælles feriepasning i 2015 (SFO)
    Tina Nygaard den 08-01-2015
    SKOLEBYGGERI OG SKOLEVEJ: INGEN ADGANG TIL SKOLEN AD CYKELSTIEN VED MOSEKROGEN

Af sikkerhedsmæssige årsager i forbindelse med arbejdskørsel til og fra byggepladsen på Fjordvej, aflukkes cykelstien ved Mosekrogen fra mandag d. 12. januar og resten af byggeperioden. Det betyder, at elever, der plejer at benytte denne adgang til skolen nu skal køre - eller gå - en omvej for at komme i skole: De skal i stedet for ad Mosevangen og benytte adgang til Fjordvej ad sti v. P-plads ved MIC eller lyskrydset. Vi henstiller kraftigt til, at dette overholdes.

Ligeledes vil fortovet ved skolens matrikel afspærres; der vil være skiltning, der henviser til at benytte det modsatte fortov.

Hjælp os med at passe på hinanden: Overhold retningslinjerne - ´vi anmoder bilister om at være særligt påpasselige og opmærksomme.  Tak for hjælpen!

• 09-03-2015
    skole-hjemsamtaler i 2.a forår 2015 · 2A