• Fjordvej 162, 5330
  • munkeboskole@kerteminde.dk
    Rebecca Lowe Danekilde den 22-08-2014
    I de følgende links kan du få hjælp til valg af ungdomsuddannelse.

www.ug.dk  - Her kan du finde hjælp til, hvilken ungdomsuddannelse du kan tage.

www.evejledning.dk  - Her kan du få netbaseret vejledning i forhold til, hvilken ungdomsuddannelse du vil tage.

MVH
    Rikke Topp Hannibal
    Uddannelsesvejleder
    rth@kerteminde.dk
    Rebecca Lowe Danekilde den 21-08-2014
    Kære elever og forældre

Kulturskibet (tidl. Kerteminde Musikskole) er klar med helt nye undervisningstilbud! Vi glæder os til en ny sæson fyldt med musik, dans, drama, billedskole og skriveværksted sammen med jeres børn og unge.

I får fx danseundervisning i 10 uger for 250 kr. Vær med fra starten når vi starter op i september 2014.

I finder vores aktiviteter både i Munkebo, Langeskov og Kerteminde, så det er nemt at komme frem. Ligesom tiderne for vores aktiviteter er koordineret med skolernes nye mødetider. Så kig forbi www.kulturskibet.dk og find lige præcis det tilbud, der passer jer.

Kulturskibets undervisning henvender sig til børn og unge i alle aldre – tilmeld jer på www.kulturskibet.dk

Når holdene er fyldt op, bliver der oprettet ventelister.

Vi glæder os til at se jer!

Venlig  hilsen
    Kulturskibet

Tina Nygaard den 11-08-2014
    VALGHOLD for udskolingselever
    Som noget nyt i skolereformen skal alle elever i 7.-9. klasse have 'valgfag' i år,
    hvor det tidligere kun var obligatorisk for elever i 7. kl. og de elever, der ikke havde tysk.
    Nu skal alle have tysk OG valgfag.  På torsdag d. 14. august kl. 13.30-14.00, bliver udskolingseleverne præsenteret for, hvilke valgfag der bliver udbudt på Munkebo Skole. Herefter har eleverne en uge til - sammen med forældre - at foretage 'valget'.
    SE DE MANGE SPÆNDENDE VALGFAG I BILAGET
    Valgfagene begynder torsdag d. 4. september; indtil da har eleverne fri i valgfagsmodulet om torsdagen.
    Rebecca Lowe Danekilde den 03-07-2014

Nyt skoleskema? Nye bustider!

Den 11. august får lokalbusserne i Kerteminde Kommune nye køreplaner, som er tilpasset de nye ringetider på skolerne. I kan allerede nu se de kommende ændringer her
    http://fynbus.dk/find-din-rejse/kommune,440. De nye køreplaner vil være tilgængelige på nettet i uge 29.

Tina Nygaard den 24-06-2014
    INFO OM SKOLEREFORM
    Kære elever og forældre. Sommerferien venter lige om hjørnet - og i august begynder en ny skolevirkelighed med indførelsen af skolereformen. Og hvad betyder det for os? Læs i 'miniguiden' i medsendte bilag (filer), hvor I kort kan få et overblik over indholdet. Herudover vil I - forældre - , når skoleåret er gået i gang, blive inviteret til opfølgende møde om 'virkeligheden med reformen' på Munkebo Skole. Vi glæder os til at være med til at lave en endnu bedre folkeskole!

A DIFFERENT SCHOOL IN DENMARK - What's new?
    Follow this link to find a movie and information in other languages.
    We're pleased to be a part of making an even better school for our students!

Rebecca Lowe Danekilde den 26-06-2014
    Til orientering.

Vedhæftet filer er præsentation af Munkebo Skole, SFO Nordstjernen samt oplæg af Jens Møller Andersen. Det er oplæggene fra mødet med forældre til de kommende børnehaveklasser 03.06.2014.