FÆLLESSKAB - MOD - EJERSKAB - VILJESTYRKE

God Sommer til alle - Billeder fra sidste skoledag og 9. årgangs dimission

Birgitte Nørrelund den 03-07-2015
    Kære alle.
    Nyt fra skolelederen - se skolens hjemmeside: www.munkeboskole.dk
    God sommer.
    Bedste hilsner Birgitte
    Tina Nygaard den 03-07-2015
    INVITATION TIL AT SE MUNKEBO SKOLES NYE SKOLEBYGNING
    Alle byens borgere inviteres hermed til ’Åbent Hus’ torsdag d. 3. september, 2015
    kl. 16.00, kl. 17.00 eller kl. 18.00, hvor der vil være rundvisning.
    Fremmøde ved hovedindgangen til den nye bygning, Fjordvej 162, Munkebo.

Skoleledelsen på Munkebo Skole

Tina Nygaard den 09-06-2015
    NY SKOLE - NYE TRADITIONER
    Nu har vi været et par år undervejs med at finde frem til, hvilke traditioner, vi gerne vil have som bærende for Munkebo Skole.  Samtidig  har skolereformen med 'Åben Skole' åbnet dørene til en ny samarbejdsplatform, som vi fortsat afsøger mulighederne i. Vi er altså stadig undervejs. Vi udsender her vores 'Sådan gør vi! - traditioner på Munkebo Skole', så I både som elev og forældre kan se det samlede billede af lærende, udviklende og fællesskabsskabende traditioner, som vi for alvor går i luften med fra næste skoleår. Det er så det, vi gør - indtil vi finder på at gøre noget andet;)
    Rebecca Lowe Danekilde den 03-06-2015
    Sommerkonkurrence på Kerteminde Bibliotekerne fra den 29. juni til den 7. august. For børn op til 15 år.

Se vedhæftet :)
    Jesper Kristensen den 30-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj

I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
    - See more at: http://www.itslearning.dk/nu-udruller-vi-nyt-mobilsite-og-ny-app-til-foraeldreintra#sthash.mVJ1jA45.dpuf