• Fjordvej 162, 5330
  • munkeboskole@kerteminde.dk
    Tina Nygaard den 29-09-2014
    ALKOHOLKAMPAGNE: HOLD LIDT IGEN - OG HOLD LIDT LÆNGERE
    Det er uge 40 igen. I denne uge hver år sætter Sundhedsstyrelsen fokus på vores alkoholvaner. Forbruget falder en lille smule - så er dette her et problem?

Det vi ved er:

120 000 børn lever i en familie hvor der er alkoholproblemer
    140 000 danskere er afhængige af alkohol
    700 000 danskere er storforbrugere af alkohol
    4 ud af 5 danskere kender en, der bruger alkohol uhensigtsmæssigt (og hvor man bekymrer sig)
    ..og..(læs videre i medsendte bilag)

Mange ved ikke, at der er et godt og gratis tilbud for behandling i kommunen. Dertil kommer der et tilbud til pårørende, der ofte har brug for støtte til at manøvrere i det kaos et misbrug/uhensigtsmæssigt for brug af alkohol kan medføre.
    www.alkoholbehandlingen.dk

Steffen Christensen, børnekonsulent
    Winnie Willrodt den 26-09-2014
    Bag for en sag onsdag d.8. oktober.
    Madkundskabsholdet i værkstedsfag vil onsdag d.8. oktober bage kager, som vi vil sælge i spisefrikvarteret kl.11:45-12:15 i forhallen.
    Overskuddet for salget af vores bagværk går til Børns Vilkår og deres vigtige arbejde med Børnetelefonen, som hvert år rådgiver mere end 30000 børn og unge som har det svært i hverdagen.
    Et stort stykke kage koster 10 kr.

Birgitte Nørrelund den 21-09-2014
    Skolebyggeri
    I morgen, mandag d. 22.09.14, bliver licitationsresultatet gennemgået på Munkebo Skole og så er vi meget tæt på første spadestik.
    Den nye indskolingsbygning bliver endeligt overdraget d. 22.06.15, men jeg forventer, vi allerede fra 10.06.15 står med et næsten færdigt resultat.
    Efterhånden som byggeriet skrider frem, vil vi naturligvis, løbende, begynde at flytte ind, idet vi har som mål, at alle vore elever skal nå at rykke ind i de nye lokaler før sommerferien.
    Det betyder koordinering og fleksibilitet, men også spænding og glad forventning om alt det lækre nye, der venter os.

Venlig hilsen Birgitte Nørrelund
    Tina Nygaard den 17-09-2014
    BEKYMRENDE CYKELKØRSEL TIL AFDELING FJORDVEJ
    På Munkebo Skole er vi rigtigt glade for at vi og I bruger cyklen som transportmiddel, fordi det på alle måder er sundt og gi'r god energi til læringssituationen....bliv ved med det! MEN - på baggrund af forældre- og nabohenvendelser om farlig kørsel, henstiller vi til, at alle forældre tager et tjek af og en snak med børnene og de unge om 'GOD CYKELADFÆRD':

* Man følger færdselsreglerne:
       - ser sig for og  rækker hånden ud, når man drejer
       - anvender cykelstierne og respekterer hajtænder og stop-linjer
       - ikke kører mere end to ved siden af hinanden og kun når man kører 'pænt'

*Man viser hensyn over for andre trafikanter
       - det gør man ved at være opmærksom i trafikken

Færdselsregler er lavet for at passe på os alle sammen, så STOP OP og tænk dig om - og lav om på de dårlige vaner;)
    Tina Nygaard den 16-09-2014
    KENDER DU PILEHYTTEN?
    Pilehytten er et værested for dig og dine venner, hvis I er 13 år eller derover.
    Der er et tag over hovedet, 4 sofaer, fællesskab, saft, te, kaffe, kage og frugt og åbent hver mandag fra kl 19.00 – 22.00 Udenfor er der, den lille skov, natur, boldbaner og bålplads.

Der er fast 2 voksne i hytten, - og så er der alle jer, som har lyst til at komme og tjekke det ud, enten alene eller sammen med en ven, ALLE er velkommen.

I kan se mere om PILEHYTTEN på facebook Pilehytten, Kerteminde Kommune.
    Pilehytten ligger til højre, bag MIC (Munkebo Idræts Center) i lysningen ved de små
    boldtræningsbaner. Hilsen Jesper, Rikke og de andre voksne i Pilehytten.

Birgitte Nørrelund den 10-09-2014
    Skolebyggeri og cykelsti....
    Kære alle.
    Der prikkes til mig fra alle sider (både forældre, politikere og forvaltning).....om at informere om byggeprojektet og cykelstien.
    Jeg afventer datoer på spadestik og slutdato, som jeg naturligvis melder ud, så snart jeg hører det! Men....starten bliver omkring efterårsferien og slutresultatet omkring 15.06.15.
    Cykelstien er der også budgetteret til, så vi har meget at glæde os til i Munkebo.
    I vil, løbende, blive informeret under hele projektet og vores hjemmeside blive fyldt med billeder fra processen.
    Børnene vil også, på forskellig vis, blive indviet i forløbet.
    Venlig hilsen Birgitte
    Tina Nygaard den 24-06-2014
    INFO OM SKOLEREFORM
    Kære elever og forældre. Sommerferien venter lige om hjørnet - og i august begynder en ny skolevirkelighed med indførelsen af skolereformen. Og hvad betyder det for os? Læs i 'miniguiden' i medsendte bilag (filer), hvor I kort kan få et overblik over indholdet. Herudover vil I - forældre - , når skoleåret er gået i gang, blive inviteret til opfølgende møde om 'virkeligheden med reformen' på Munkebo Skole. Vi glæder os til at være med til at lave en endnu bedre folkeskole!

A DIFFERENT SCHOOL IN DENMARK - What's new?
    Follow this link to find a movie and information in other languages.
    We're pleased to be a part of making an even better school for our students!

• 03-10-2014
    08:00-08:20
    Fællessamling for udskolingen, aulaen · 7A · 7B · 8A · 8B · 8C · 9A · 9B · 9C · SPF