• Fjordvej 162, 5330
    Birgitte Nørrelund den 10-09-2014
    Skolebyggeri og cykelsti....
    Kære alle.
    Der prikkes til mig fra alle sider (både forældre, politikere og forvaltning).....om at informere om byggeprojektet og cykelstien.
    Jeg afventer datoer på spadestik og slutdato, som jeg naturligvis melder ud, så snart jeg hører det! Men....starten bliver omkring efterårsferien og slutresultatet omkring 15.06.15.
    Cykelstien er der også budgetteret til, så vi har meget at glæde os til i Munkebo.
    I vil, løbende, blive informeret under hele projektet og vores hjemmeside blive fyldt med billeder fra processen.
    Børnene vil også, på forskellig vis, blive indviet i forløbet.
    Venlig hilsen Birgitte
    Tina Nygaard den 16-09-2014
    KENDER DU PILEHYTTEN?
    Pilehytten er et værested for dig og dine venner, hvis I er 13 år eller derover.
    Der er et tag over hovedet, 4 sofaer, fællesskab, saft, te, kaffe, kage og frugt og åbent hver mandag fra kl 19.00 – 22.00 Udenfor er der, den lille skov, natur, boldbaner og bålplads.

Der er fast 2 voksne i hytten, - og så er der alle jer, som har lyst til at komme og tjekke det ud, enten alene eller sammen med en ven, ALLE er velkommen.

I kan se mere om PILEHYTTEN på facebook Pilehytten, Kerteminde Kommune.
    Pilehytten ligger til højre, bag MIC (Munkebo Idræts Center) i lysningen ved de små
    boldtræningsbaner. Hilsen Jesper, Rikke og de andre voksne i Pilehytten.

Rebecca Lowe Danekilde den 15-09-2014
    Holger Danske festival på Nyborg Slot 4. oktober 2014. Se vedhæftet.
    Rebecca Lowe Danekilde den 22-08-2014
    I de følgende links kan du få hjælp til valg af ungdomsuddannelse.

www.ug.dk  - Her kan du finde hjælp til, hvilken ungdomsuddannelse du kan tage.

www.evejledning.dk  - Her kan du få netbaseret vejledning i forhold til, hvilken ungdomsuddannelse du vil tage.

MVH
    Rikke Topp Hannibal
    Uddannelsesvejleder
    rth@kerteminde.dk
    Tina Nygaard den 24-06-2014
    INFO OM SKOLEREFORM
    Kære elever og forældre. Sommerferien venter lige om hjørnet - og i august begynder en ny skolevirkelighed med indførelsen af skolereformen. Og hvad betyder det for os? Læs i 'miniguiden' i medsendte bilag (filer), hvor I kort kan få et overblik over indholdet. Herudover vil I - forældre - , når skoleåret er gået i gang, blive inviteret til opfølgende møde om 'virkeligheden med reformen' på Munkebo Skole. Vi glæder os til at være med til at lave en endnu bedre folkeskole!

A DIFFERENT SCHOOL IN DENMARK - What's new?
    Follow this link to find a movie and information in other languages.
    We're pleased to be a part of making an even better school for our students!

• 23-09-2014
    Skole/hjem-samtaler i 5A · 5A