• Fjordvej 162, 5330
  • munkeboskole@kerteminde.dk
    Birgitte Nørrelund den 27-06-2014
    Rigtig god sommerferie til alle - på gensyn d. 11. August.

Mange hilsner Birgitte Nørrelund
    Rebecca Lowe Danekilde den 03-07-2014

Nyt skoleskema? Nye bustider!

Den 11. august får lokalbusserne i Kerteminde Kommune nye køreplaner, som er tilpasset de nye ringetider på skolerne. I kan allerede nu se de kommende ændringer her
    http://fynbus.dk/find-din-rejse/kommune,440. De nye køreplaner vil være tilgængelige på nettet i uge 29.

Ole Bay Jensen den 26-06-2014
    Information fra Børn og Ungeforvaltningen til alle forældre

Se venligst vedhæftede
    Tina Nygaard den 24-06-2014
    INFO OM SKOLEREFORM
    Kære elever og forældre. Sommerferien venter lige om hjørnet - og i august begynder en ny skolevirkelighed med indførelsen af skolereformen. Og hvad betyder det for os? Læs i 'miniguiden' i medsendte bilag (filer), hvor I kort kan få et overblik over indholdet. Herudover vil I - forældre - , når skoleåret er gået i gang, blive inviteret til opfølgende møde om 'virkeligheden med reformen' på Munkebo Skole. Vi glæder os til at være med til at lave en endnu bedre folkeskole!
    Rebecca Lowe Danekilde den 26-06-2014
    Til orientering.

Vedhæftet filer er præsentation af Munkebo Skole, SFO Nordstjernen samt oplæg af Jens Møller Andersen. Det er oplæggene fra mødet med forældre til de kommende børnehaveklasser 03.06.2014.