MOD - FÆLLESSKAB - VILJESTYRKE - EJERSKAB

MUNKEBO SKOLE

Billedet på sidehoved
 • ikon
  Tina Nygaard den 30-11-2015
  1. december Siger vi farvel til lærer Else Andersen...i ønsket om et godt og velfortjent efterlønsliv. Og vi siger goddag til vores nye lærere: Sanne, Stine og Henrik, der skal i hhv. 3., 2. og 7. kl.  Velkommen - vi glæder os til samarbejdet!
 • ikon
  Tina Nygaard den 30-11-2015
  LEGEPLADS
  Kære alle - så er det ganske vist: Onsdag d. 2.-12.  påbegyndes arbejdet med at etablere den længe ventede legeplads. Det er firmaet LEIKA, der står for både at renovere og nybygge legeplads. Det vil være:
  * Område 1: Tarzanbanen ombygges og renoveres m. nyt faldunderlag; der etableres ny bålplads.
  * Område 2: 'De smås område': Renovering af gl. legestativ, nybyg af legehus,
                      samt opsætning af flere gynger og nyt faldunderlag
  * Område 3: 'Det vilde område' (ved bakkerne på sportsplads): Miniparkourområde
                      m. svævebane og rutschebane, samt flytbare 'panna-fodboldbaner' 
                      på asfaltområdet v. sportsplads.

  I tilbuddet er der taget hensyn til bæredygtighed og genbrug af eksisterende materialer. Vi glæder os til at se resultatet...En go' legeplads gi'r go' trivsel! 

  OBS på at der nu er arbejdskørsel på området.

   
 • ikon
  Tina Nygaard den 20-11-2015
  'Tal højt om det! Børn skal ikke finde sig i mobning' - Foredrag m. Silas Holst i Nyborg
 • ikon
  Tina Nygaard den 12-11-2015
  Lærer ELSE LARSEN ANDERSEN har valgt at gå på efterløn pr. 1. december, 2015. Else blev ansat ved Munkebo Kommunale Skolevæsen 1. nov., 1977 og har i hele sit lærerliv dagligt leveret en stabil og stærk indsats i at udvikle eleverne fagligt og menneskeligt - i godt samarbejde med sine kolleger. Vi siger Else stor tak for indsatsen. Else har sidste dag på skolen d. 1. december.
 • ikon
  Rebecca Lowe Danekilde den 09-11-2015

   

  Igen i år har vi mulighed for at give julehjælp i form af en julekurv til tiltrængte familier.

  Julehjælpen fra Red Barnet og Plads Til Alle består af en Julekurv med diverse madvarer til en hyggelig juleaften. Julekurven vil kunne afhentes i en butik tæt på din bopæl. Nærmere besked herom, hvis du kommer i betragtning. Pengene til Julekurvene stammer fra de koncerter, som Red Barnet arrangerer og afholder.

 • ikon
  Lise Skov Hansen den 07-11-2015


  Sådan så det ud da præmieoverrækkelsen til First LEGO League i Langeskov var færdig.
  Der var i alt 15 hold med til konkurrencen, der alle deltog i kategorierne samarbejde, forskning, marketing, teknologi og robotkørsel.

  Munkebos hold er nu hjemvendt med den første pokal til samlingen for en meget flot anden plads i robotkørslen, samt en nominering i både teknologi og markedsføring. Det bør selvfølgelig siges at Langeskov selv løb med 5 ud af 7 pokaler og at Holmen vandt første pladsen for robotkørsel.

  Vi vender stærkt tilbage næste år!
  God weekend, Lise

   
 • ikon
  Jesper Kristensen den 28-10-2015
 • ikon
  Tina Nygaard den 05-10-2015
  ORGANISERING AF STUDIECAFE OG MOTIONSBÅND for 4.-9. årg.
  Hermed et overblik over, hvordan denne vil se ud med virkning fra efter efterårsferien. Tanken bag studiecafeerne er, at eleven går derhen, hvor det giver mest mening for den enkelte at være. De dage, hvor der er et tilbud (kor, læseløft, matematikløft, udematematik, matematiktalenterne, kor og blæsergruppe) er der tilmelding, der vil køre i en periode og hvor man skal komme hver gang.   De selvkørende udnævnes af klassens lærere. Som forældre snakker I med jeres børn om, hvad der giver god mening og giver klasse- og kontaktlærere besked, når der er ønsker om deres opfølgning i forhold til dette. Denne organisering løber frem til december, hvor vi - i skolebestyrelsesregi - vil sende en evaluering ud til jer; på baggrund af denne justerer vi efterfølgende, så kvaliteten bliver endnu bedre;)

  VEDR. LEKTIER pågår der pt. et arbejde i skolebestyrelsen om at finde fælles holninger til, hvordan vi bruger lektier - og hvordan vi ønsker at sætte en ramme om disse, så alle parter oplever god effekt og bedre balance mellem 'lektiepligt' og fritid. Dette arbejde er endnu ikke i mål. Vi tilstræber, at lektierne kan nås i studiecafetiden - i kombination med et ugentligt lektiemodul derhjemme. Og så læser vi jo derhjemme, fordi det også er af lyst. Tak for input fra mange af jer; I hører nærmere, når vi er et skridt videre.
 • ikon
  Tina Nygaard den 10-09-2015
  Vi har TRADITIONER PÅ MUNKEBO SKOLE
  ...fordi fællesskabet har betydning - og fordi dannelse og uddannelse
  går hånd i hånd!